top of page

Gaatjes schieten

Ja hoor, ook voor gaatjes schieten kan je bij mij terecht. Dit kan gewoon tijdens de openingsuren, het hoeft niet op afspraak.

 

Ik werk met het Studex systeem, dit zijn individueel en steriel verpakte steekoorbellen in 5 eenvoudige designs. Ze zijn in chirurgisch staal waardoor je er niet allergisch voor kan zijn. Ik heb er zowel goud- als zilverkleurige. Het is een vrij pijnloos systeem. Je voelt een kleine prik en achteraf gloeien je oren nog eventjes na, maar dat is het dan ook. Je krijgt na afloop een instructieblaadje mee met alle voorzorgsmaatregelen.

 

Kinderen zijn zeker ook welkom, echter jonger dan 4 jaar doe ik het niet. Ben je jonger dan 16, dan kom je met een ouder of voogd. Ik prik de gaatjes altijd 1 per 1, maar als je dit graag wil, kan ik ze ook met 2 tegelijk prikken.

Dit kan nuttig zijn voor kinderen (of volwassenen) die heel bang zijn van naalden of prikken. Dit kan echter enkel op afspraak omdat er dan een tweede persoon aanwezig moet zijn in de winkel.

 

Ik schiet enkel in de oorlel, kraakbeen of neusbellen doe ik niet. Hiervoor kan je tercht bij een piercer. Meerdere gaatjes in een oorlel zijn bij de meeste mensen mogelijk, maar ik moet dat altijd persoonlijk inschatten want elk oor is anders. In de meeste oorlellen passen minstens 3 gaatjes.

 

Tot snel?

20€ voor 1 gaatje
35€ voor 2 gaatjes

*inclusief schietoorbellen

bottom of page