top of page

Hallo!

Spring gerust eens binnen of stuur een bericht via het contactformulier.

Openingsuren

Woensdag - Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag

10:00 - 14:00

Let op: Voor het tegelijk laten schieten van twee gaatjes werk ik enkel op afspraak. 
LilliVanilli_Winkel_04-23_web_11.JPG

Verbindingsstraat 34, 2540 Hove

BTW 0836.850.474

Bedankt voor je bericht!

Het begon als een creatieve uitlaatklep in 2009 en groeide uit tot eerst een virtuele en sinds 2015 een bakstenen winkel. Enkele jaren opleiding aan de Antwerpse modeacademie zullen de creatieve basis wel aangedikt hebben, maar ik noem mezelf toch liever autodidact.

 

De juwelen van Lilli Vanilli worden gemaakt van zuivere en natuurlijke materialen zoals zilver, verguld zilver, goud, half-edelsten, zoetwaterparels en koralen. Elk juweel gaat door mijn handen en wordt met zorg en liefde gemaakt.

 

In een digitale wereld hou ik nog steeds van een goeie ouderwetse bakstenen winkel. De winkel (zo groot is hij niet…) ligt achter mijn woonhuis in een groene oase. Het is een plek waar ik graag mensen ontvang om in een ongedwongen sfeer te kiezen en passen. Ik help je graag verder wanneer je door het bos de bomen niet meer ziet, maar laat je even graag rustig zelf rondkijken.

 

Ik werk niet met vaste collecties die elk seizoen veranderen, maar ben constant op zoek naar nieuwe materialen en vormen. Dus het aanbod varieert constant, maar heeft ook enkele tijdloze blijvers die je in de webshop kan vinden. Alles wordt gemaakt in beperkte oplage en vaak op maat.

 

 

Ik kijk ernaar uit om je te mogen ontvangen.

X Lynn

Lilli Vanilli  Inneke Gebruers fotografie-15.jpg
bottom of page